top of page
Anchor 5

Et læringsnetværk kan på mange måder sammenlignes med en opdagelsesrejse, hvor vi sammen opdage hvordan netop din menighed kan udleve det Gud har kaldet den til. Men det er ikke ligegyldig hvem der er med på denne rejse. Dette afsnit giver et overblik over hvem I som menighed skal rejse med.

 

Fra menighederne

Hver menighed sender et team som består af en teamleder (i mange tilfælde præsten), et fast teammedlem samt et roterende medlem. Mange menigheder har derudover valgt at udnytte muligheden for at købe flere pladser, og på den måde involvere og uddanne flere af deres ledere.

 

Fra Kirke Planter Net

Teamet fra KPN der afholder læringssamlingerne består af eksperter fra, der har stor erfaring med menighedsledelse og menighedsudvikling. De har alle været igennem lignende læringsforløb op til flere gange, og har derfor viden, faglighed og kompetencer til at give jer den støtte og de udfordringer der skal til for at I får mest muligt ud af forløbet.

 

Fra samling til samling

I det øjeblik den første samling slutter, står I som menighed med en 6 mdrs. Plan, som skal hjælpe jer med at nå jeres mål. Men vores erfaring viser at dagligdagens gøremål hurtigt presser sig på, og måske løber man panden mod muren, eller spørgsmål og frustrationer melder sig. Der vil derfor i perioden mellem samlingerne foregår online coaching af teamlederne fra de deltagende menigheder i en såkaldt huddle. Coachingen varetages af en fast ekspert fra KPN teamet, som støtter og udfordrer teamlederen i at nå de planlagte målsætninger.

Læringsnetværk

Hvem?
bottom of page